SPUTNIK PUB - JAZZ


 

Fa ja uns anys, concretament el 6 de maig de 1993, un espai musical va obrir les seves portes a Solsona, un local amb idees diferents i també innovadores. Aquest local va revolucionar el món de la (tarda-nit) de Solsona, amb espectacles en directe, es va iniciar en el món de la cocteleria, es va formar un club d’amants del Jazz, un espai diferent.
Han passat els anys, i l’
Sputnik continua sent un espai diferent, tranquil, però amb ambient, un punt de reunió per a molta gent, on es pot gaudir de bona música, comoditat, tranquil.litat, begudes amb personalitat; un gran assortit de cerveses d’arreu del món, i una gran selecció de whisky, ginebra, vodka.
De fet a l’
Sputnik l’últim any hem intensificat l’estudi de la cocteleria, creant noves begudes, treballant amb fruita fresca exòtica i natural, portant a terme un treball de qualitat i innovador.

El nostre objectiu és augmentar diàriament els coneixements sobre el producte que oferim, i ser un punt de referència. Un local amb ganes de divertir a la gent.

A l’
Sputnik hi trobaràs un club de billar, que programa torneigs tot l’any i una lliga regular de 12 mesos de durada.
Una programació d’exposicions, espectacles en directe ( concerts, titelles, recitals, presentacions de llibres, quadres, fotos, canta contes, etc...), festes temàtiques durant tot l’any, un còctel especial per a cada setmana.
Gran part dels nostres coneixements bàsics, es van adquirir a la prestigiosa Cocteleria Dickens de Donostía, en un curs de cocteleria Internacional i gestió del mestre cocteler Joaquim Fernàndez Rebollo, campió del món i el seu company Juanjo.
Aquests coneixements ens han permès ensenyar les nostres creacions i sistema de treball, en alguns locals de Barcelona, on podreu trobar el nostre Gintònic Twist a la lima, i algun dels nostres secrets especials.

Des de 1993, l’
Sputnik va obrir les portes al públic donant un tomb a la nit de Solsona, amb una injecció d’idees i noves propostes, iniciant-se en el món de la cocteleria, programant música en directe, i treballant de forma professional tant a dins com a fora de la barra.

A dia d’avui l’
Sputnik manté l’essència del primer dia, i això vol dir que continua innovant, fent un treball de qualitat, espectacles en directe. L’últim any a l’Sputnik en hem abocat en la cocteleria.


Per veure visita virtual de l'SPUTNIK clica aquí

Un cop oberta la finestra, clica i desplaça't amb el ratoli per sobre de la imatge, per veure la visita... 
Per poder veure aquestes visita has de tenir instal.lat el player gratuït de Quicktime d'Apple Clica aquí per descarregar-lo